Verhuist u binnenkort uit ons buurt? Of wilt u veranderen van dokter? U beschikt steeds over de mogelijkheid u uit te schrijven. Dit moet wel expliciet gebeuren door het uitschrijvingsformulier te ondertekenen aan het onthaal.

 

Uitschrijven dient ook tijdig te gebeuren. Uw uitschrijving gaat pas in op de eerste dag van de tweede maand nadat u het uitschrijvingsformulier hebt ondertekend. Dus als u bijvoorbeeld uw formulier ondertekend op 10 september bent u pas uitgeschreven op 1 november. In de periode dat uw uitschrijving lopende is kan u enkel de artsen en verpleegkundigen van WGC De Hoek consulteren. Bij dringende en uitzonderlijke gevallen vinden wij echter steeds een oplossing.

 

Indien u ver buiten de wijk verhuist kunt u dit best met één van onze artsen overleggen. Mogelijks is het voor u het beste een huisarts te zoeken in uw nieuwe stad of gemeente. Indien u zich uitschrijft omdat u verhuist kunt u steeds nog terecht bij onze artsen tot u een nieuwe arts hebt gevonden in uw buurt. Wij kunnen echter niet garanderen dat onze artsen nog op huisbezoek zullen kunnen komen naar uw nieuwe adres.

 

Praktisch

Wat moet u doen om u uit te schrijven?

  • Onderteken de uitschrijvingsformulieren van WGC De Hoek

  • Breng 1 klevertje van de mutualiteit mee naar het centrum. De onthaalmedewerkers zullen u helpen de formulieren in te vullen

  • Uitschrijven is noodzakelijk indien u terug de uitbetaling van uw consultaties bij artsen buiten WGC De Hoek van de mutualiteit wenst te verkrijgen

 

Zich uitschrijven